Κοινή χρήση:
Ψυγεία
image-0
Από μοντέρνους μεγάλους ψυγειοκαταψύκτες έως τον απλό καταψύκτη πάγκου, η σειρά ψυκτικών συσκευών Beko αναπτύχθηκε για να συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία. Καθώς πασχίζουμε να διευκολύνουμε τη ζωή σας και να προσθέσουμε μια πινελιά κομψότητας στο πιο αγαπημένο μέρος του σπιτιού σας, η νέα συλλογή προσφέρει σπουδαίες δυνατότητες και έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και ψύξης. Με μια τεράστια γκάμα μοντέλων, μεγεθών και χρωμάτων για κάθε στυλ κουζίνας, σίγουρα στη Beko θα βρείτε την τέλεια συσκευή.

Σχεδιασμένα για κάθε στυλ κουζίνας με μεγάλη επιλογή χρωμάτων

τα ψυγεία και οι καταψύκτες Beko συνδυάζουν λειτουργικό εσωτερικό χώρο με καταπληκτική εμφάνιση. Αυτά τα προϊόντα ξεχωρίζουν με τον κομψό σχεδιασμό τους ενώ ξεπερνούν τη συνηθισμένη χρήση της "διατήρησης τροφίμων" και προσφέρουν πολλαπλές λύσεις ψύξης για βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

Συμμετέχετε σε ένα πράσινο μέλλον!


image-4

A+++ Ενεργειακή απόδοση

Η ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων ποτέ δεν ήταν πιο σημαντική από τώρα. Η Beko με το περιβαλλοντικό της όραμα προσφέρει προϊόντα με ενεργειακή απόδοση A+++ και A++. Ένα ψυγείο A+++ καταναλώνει έως 64% λιγότερη ενέργεια από ένα ίδιο προϊόν A. Παρομοίως, ένα προϊόν A++ καταναλώνει έως 40% λιγότερη ενέργεια από ένα ίδιο προϊόν A.

Ας τα διατηρήσουμε φρέσκα και ζωντανά με την Τεχνολογία NeoFrost.


image-6

Τεχνολογία NeoFrost

χάρη στα δύο της ξεχωριστά ψυκτικά συστήματα, η τεχνολογία NeoFrost της Beko διατηρεί την υγρασία στη συντήρηση σε βέλτιστο επίπεδο (έως 90%), για περισσότερη φρεσκάδα. Επίσης, τα ανεξάρτητα ψυκτικά συστήματα αποτρέπουν τη μεταφορά οσμών μεταξύ θαλάμων και διατηρούν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα σε μέγιστα επίπεδα.

Αυτή η τεχνολογία λειτουργίας Χωρίς πάγο, η τεχνολογία NeoFrost επιτυγχάνει σταθερότερη και ταχύτερη ψύξη σε συντήρηση και κατάψυξη σε επίπεδο Α+. Έτσι, τα φρούτα και τα λαχανικά παραμένουν "ζωντανά" στο ψυγείο, σαν να κόπηκαν μόλις από το χωράφι. 


Διατηρήστε την αρχική θρεπτική αξία σε κρέας και ψάρια.


image-8

Διαμέρισμα ShockFreeze

Όλοι θέλουμε να σερβίρουμε στους αγαπημένους μας εύγευστα και υγιεινά φαγητά με υψηλή θρεπτική αξία. Τα νωπά ψάρια και το κρέας χάνουν τη θρεπτική τους αξία αν δεν καταψυχθούν πολύ γρήγορα.

Τα έξυπνα ψυγεία Beko διαθέτουν διαμερίσματα ShockFreeze όπου τα τρόφιμα καταψύχονται ταχύτατα διασφαλίζοντας έτσι ότι οι κυτταρικές δομές δεν υποβαθμίζονται και η θρεπτικές ουσίες και οι γεύσεις τους παραμένουν αναλλοίωτες.

Το διαμέρισμα ShockFreeze μειώνει το χρόνο κατάψυξης και τη δημιουργία μικροκρυστάλλων, ώστε να διατηρεί τα μόρια των τροφίμων στη φυσική τους κατάσταση. Κλειδώνει άμεσα τα θρεπτικά συστατικά μέσα στο κρέας και το ψάρι. Έτσι δεν χάνουν τη θρεπτική τους αξία κατά την κατάψυξη και δεν χάνουν τους χυμούς τους κατά την απόψυξη.


Η ζωογόνα ενέργεια από το μπλε φως στο συρτάρι λαχανικών σας.


image-10

Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά διατηρούν τη ζωντάνια τους και μετά τη συγκομιδή.

Χάρη στην τεχνολογία Active fresh blue light (μπλε φως ενεργής φρεσκάδας) της Beko, η φωτοσύνθεση συνεχίζεται μέσα στο ψυγείο παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των νωπών φρούτων και λαχανικών και διατηρώντας τις φυσικές τους γεύσεις και τα θρεπτικά τους στοιχεία. 


Ξεπεράστε το No-Frost με την τεχνολογία NeoFrost


image-12
Ας τα διατηρήσουμε φρέσκα και ζωντανά!
Όταν τα τρόφιμα χάσουν περισσότερο από 20% της υγρασίας τους, δεν θεωρούνται πια "φρέσκα". Τα δύο ξεχωριστά ψυκτικά συστήματα στα ψυγεία NeoFrost της Beko διατηρούν την υγρασία στη συντήρηση σε βέλτιστο επίπεδο (έως 90%), για περισσότερη φρεσκάδα.

Η τεχνολογία NeoFrost επιτυγχάνει σταθερότερη και ταχύτερη ψύξη σε συντήρηση και κατάψυξη σε επίπεδο ενεργειακής απόδοσης Α+.

Λίγος φρέσκος αέρα στο ψυγείο σας!
Επίσης, τα ανεξάρτητα ψυκτικά συστήματα αποτρέπουν τη μεταφορά οσμών μεταξύ θαλάμων και διατηρούν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα σε μέγιστα επίπεδα με έναν αριθμό υποστηρικτικών τεχνολογιών. Το φίλτρο οσμών εξαλείφει τις ανεπιθύμητες οσμές και τα βακτηρίδια στον κρύο αέρα που κυκλοφορεί εσωτερικά. Ο ιονιστής παράγει μια αντιβακτηριδιακή δράση, εξουδετερώνοντας βακτηρίδια, ιούς και σωματίδια που προκαλούν δυσοσμία.

Ας κάνουμε μια φρέσκια αρχή!
Κάθε μέρα είναι και μια νέα ευκαιρία για έναν καλύτερο κόσμο. Πιστεύουμε ότι μπορούμε στ' αλήθεια να αλλάξουμε τον κόσμο. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι οι σωστές επιλογές: Ας μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα ή ας καταναλώνουμε λιγότερο για ένα πιο πράσινο μέλλον. Επιλέγετε μάρκες που δείχνουν ευαισθησία στο περιβάλλον. Τρώτε φρέσκες τροφές για να διατηρείστε υγιείς. Ή απλά επιλέξτε ένα Beko, τα επιτυγχάνει όλα. Και κάνετε μια φρέσκια αρχή!

Σκεφτείτε φρέσκα. Τρώτε φρέσκα. Ζήστε φρέσκα.
Τώρα, όλοι ξέρουμε ότι είμαστε τόσο υγιείς όσο υγιεινά τρώμε. Επομένως, προσέχουμε να βρίσκουμε φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα. Όμως, ο ρυθμός της ζωής δεν μας επιτρέπει να ψωνίζουμε καθημερινά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι λίγος πρόσθετος χρόνος διατήρησης των τροφίμων.

Η Beko μας προσφέρει αυτόν τον πρόσθετο χρόνο διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο χρόνο με την τεχνολογία NeoFrost. Είναι cool!

Νέα εποχή No-Frost: NeoFrost.
Στα συνηθισμένα ψυγεία, ένας μόνο ανεμιστήρας ψύξης κυκλοφορεί τον ίδιο αέρα σε κατάψυξη και συντήρηση. Έτσι κανένα από τα δύο τμήματα δεν λειτουργεί τέλεια. Επειδή το επίπεδο υγρασίας σε αυτό το ένα ρεύμα αέρα δεν μπορεί να είναι αρκετά υψηλό για τη συντήρηση ή χαμηλό για την κατάψυξη.

Η τεχνολογία NeoFrost προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες ψύξης με ξεχωριστά συστήματα ψύξης σε δύο θαλάμους. Με αυτό τον τρόπο, φρούτα και λαχανικά παραμένουν "ζωντανά" στο ψυγείο, σαν να κόπηκαν μόλις από το χωράφι.


Τρώτε φρέσκα και υγιεινά με Έξυπνα ψυγεία Beko.


Technology for Cooling


image-15

Ενεργός ιονιστής

Ο ενεργός ιονιστής εξουδετερώνει βακτηρίδια, ιούς και σωματίδια που προκαλούν δυσάρεστες οσμές μέσα στο ψυγείο, δημιουργώντας έτσι μια αντιβακτηριακή δράση. Έτσι, ο αέρας που κυκλοφορεί μέσα στο ψυγείο διατηρείται καθαρός και τα τρόφιμα μπορούν να αποθηκευτούν για περισσότερο χρόνο.

image-16

Ενεργό φίλτρο οσμών

Αυτό φιλτράρει τον ψυχρό αέρα που κυκλοφορεί μέσα στο ψυγείο και εξαλείφει ανεπιθύμητες οσμές και βακτηρίδια, ώστε να βοηθά να διατηρούνται φρέσκα τα τρόφιμα στο ψυγείο.

image-17

Ενεργή προστασία στεγανοποιήσεων

Οι στεγανοποιήσεις στις πόρτες συχνά καθαρίζονται δύσκολα και έτσι παρέχουν περιβάλλον ευνοϊκό για τη συσσώρευση βακτηριδίων. Με ένα αντιμικροβιακό πρόσθετο στις στεγανοποιήσεις από τις πόρτες, οι περιοχές αυτές παραμένουν υγιεινές με τη στεγανοποίηση να παρέχει μια γενική αντιβακτηριδιακή δράση

image-18

Αντιβακτηριδιακές λαβές στις πόρτες

Με τη βοήθεια μιας ειδικής αντιβακτηριδιακής επικάλυψης στις λαβές στις πόρτες, τα πιο σημαντικά σημεία επαφής παραμένουν απαλλαγμένα από βακτηρίδια.


image-19

Έξυπνες λύσεις για Ψύξη & Κατάψυξη


Τεχνολογία για την Ψύξη

Ηλεκτρονική οθόνη χειρισμού αφής
Η αυξανόμενη χρήση ηλεκτρονικών οθονών χειρισμού αφής σε όλη τη σειρά προϊόντων, όχι μόνο τα κάνει κομψότερα αλλά επιτρέπει και ευκολότερη πρόσβαση για το χειρισμό του ψυγείου.

image-22

Ψηφιακά χειριστήρια

Εύχρηστα ηλεκτρονικά χειριστήρια και ψηφιακή οθόνη ένδειξης θερμοκρασίας για να διασφαλίζεται βέλτιστος έλεγχος της συσκευής σας.

image-23

Σύστημα Frost-Free (Χωρίς πάγο)

Με στόχο να εξαλείφει το σχηματισμό πάγου πάνω στα τρόφιμα και στο εσωτερικό της συσκευής, το σύστημα Frost-Free διασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται απόψυξη. Αυτό το σύστημα όχι μόνο κάνει το ψυγείο εύκολο στη χρήση του, αλλά διατηρεί και σωστή θερμοκρασία για πιο αποτελεσματική διατήρηση των τροφίμων μέσα στο ψυγείο.

image-24

Ανεμιστήρας ψύξης

Χάρη στον ανεμιστήρα στο τμήμα συντήρησης επιλεγμένων ψυγειοκαταψυκτών Beko, ο κρύος αέρας θα κυκλοφορεί πιο ομοιόμορφα μέσα στη συντήρηση, διασφαλίζοντας έτσι καλύτερη απόδοση ψύξης.


image-25

Λειτουργία Eco-Fuzzy

Όταν οι πόρτες του ψυγείου δεν ανοιχτούν για 6 συνεχόμενες ώρες και δεν τροποποιηθεί η ρύθμισή του, η Λειτουργία Eco-Fuzzy θέτει το ψυγείο σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, μειώνοντας την κατανάλωση ηλεκτρισμού και την επίπτωση στο περιβάλλον.

Λειτουργία Διακοπών
Σας προσφέρει πρόσθετη επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας. Παραμένει σε λειτουργία μόνο ο θάλαμος κατάψυξης και έτσι εξοικονομείται ενέργεια. Ο θάλαμος συντήρησης διατηρείται στους 15 °C ή χαμηλότερα, για την αποφυγή δυσοσμίας, και έτσι εξοικονομείται επίσης ενέργεια.
Συντήρηση ή κατάψυξη με ένα άγγιγμα του δακτύλου σας!


image-27

Διαμέρισμα Πολλαπλής ζώνης

Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά διατηρούν τη ζωντάνια τους και μετά τη συγκομιδή.

Έχετε μεγάλη οικογένεια; Μπορείτε να αλλάξετε τις συνθήκες στο ψυγείο σας σύμφωνα με τις ποσότητες των τροφίμων και τις τοπικές σας προτιμήσεις.

Η Beko σας δίνει τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε τη χωρητικότητα φύλαξης τροφίμων, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας. Απλά πατώντας το κουμπί του ψηφιακού πίνακα με ηλεκτρονικό έλεγχο αφής, το κάτω δεξιό διαμέρισμα των 77 λίτρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως συντήρηση, είτε ως κατάψυξη. (Περιοχή θερμοκρασιών: -24/+10 °C)


Έξυπνος σχεδιασμός για ευκολία χρήσης


Πόρτες που κλείνουν μόνες τους

Χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό των μεντεσέδων, οι πόρτες κλείνουν αυτόματα αν μείνουν μισάνοιχτες σε θέση ανοίγματος έως και 15°.

Πόρτες διπλής ενέργειας

Οι πόρτες παραμένουν ανοιχτές σε θέση 120°, την ιδανική γωνία για άνετη και εύκολη πρόσβαση, προστατεύοντας συγχρόνως τις πόρτες των επίπλων και της συσκευής. Αν επιθυμείτε, είναι εφικτό και πλατύτερο άνοιγμα (150°).

Βομβητής Ανοιχτής πόρτας

Τα ψυγεία τύπου ντουλάπας της Beko έχουν και οπτικές και ηχητικές ειδοποιήσεις που ενεργοποιούνται αν έχει μείνει πλατιά ανοιχτή μια πόρτα. Στα ηλεκτρονικά Frost-Free μοντέλα, υπάρχει μια ηχητική ειδοποίηση.

Συρόμενα διαμερίσματα λαχανικών και συρτάρια

Ανεξάρτητα από την ποσότητα του φορτίου, τα συρτάρια του θαλάμου κατάψυξης και τα διαμερίσματα λαχανικών μπορούν να κινηθούν εύκολα χάρη στους μηχανισμούς κύλισής τους.

Διανομέας αποθηκευμένου νερού

Χάρη στο Διανομέα αποθηκευμένου νερού σε επιλεγμένα μοντέλα, μπορείτε να αποκτήσετε κρύο νερό από τον ενσωματωμένο διανομέα, χωρίς να ανοίξετε το ψυγείο. Το δοχείο νερού που τοποθετείται μέσα στην πόρτα μπορεί να γεμιστεί και να αφαιρεθεί εύκολα για καθαρισμό. Ο Διανομέας νερού είναι αρκετά μεγάλος για να δέχεται ψηλά ποτήρια. Οι διακόπτες διανομής λειτουργούν εύκολα με ελαφριά ώθηση παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στο νερό.

Ψηλός διανομέας

Ο Διανομέας νερού και πάγου παρέχει αυτόματα φιλτραρισμένο κρύο νερό, παγάκια ή τριμμένο πάγο. Ο διανομέας είναι αρκετά μεγάλος για να δέχεται ψηλά ποτήρια. Οι λευκές LED που χρησιμοποιούνται για το φωτισμό του διανομέα προσφέρουν μια αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση.


image-35

Πόρτες που κλείνουν μόνες τους (alt tag εικόνας)


image-36

Δίσκος twist & serve για παγάκια (alt tag εικόνας)


image-37

Συρόμενα διαμερίσματα λαχανικών και συρτάρια (alt tag εικόνας)


image-38

Ψηλός διανομέας (alt tag εικόνας)


Φίλτρο νερού νέας γενιάς

Τοποθετημένο μέσα στον κορμό του ψυγείου, το φίλτρο νερό κατακρατεί επιβλαβή συστατικά όπως χλώριο, μόλυβδο, κλπ. μαζί με τις ανεπιθύμητες γεύσεις, διασφαλίζοντας έτσι τις προδιαγραφές πόσιμου νερού. Μια προειδοποίηση στην ψηφιακή οθόνη υποδεικνύει πότε είναι ώρα να αντικατασταθεί το φίλτρο.

XL Θάλαμος Κατάψυξης

Ο πολύ μεγάλος χώρος μπορεί να δημιουργηθεί μέσα στο θάλαμο κατάψυξης με τη βοήθεια ενός αφαιρούμενου ραφιού και με πόρτες που μπορούν να ανοίγουν προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Έτσι, δημιουργείται ένας χώρος κατάλληλος για πολύ μεγάλα είδη τροφίμων, όπως μια γαλοπούλα ή μεγάλα κουτιά πίτσας.

Δίσκος twist & serve για παγάκια

Ο δίσκος για παγάκια προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα παγάκια. Με μια απλή συστροφή, τα παγάκια πέφτουν εύκολα μέσα στο δίσκο.

Συρόμενα ράφια με προστασία για χυμένα φαγητά

Τα ράφια στη συντήρηση από πλήρως γυάλινο σώμα σύρονται προς τα εμπρός διευκολύνοντας την πρόσβαση στα πίσω είδη. Αν χυθεί υγρό, εμποδίζεται να πέσει στα κατώτερα ράφια, χάρη στο πλαστικό πλαίσιο που περιβάλλει πλήρως τα ράφια από σκληρυμένο γυαλί.

Λαβή εύκολου ανοίγματος

Το φαινόμενο δημιουργίας υποπίεσης που συχνά απαντάται στα μοντέλα μεγάλης χωρητικότητας υπερνικάται από την "εύκολη λαβή". Αυτή η λαβή - που διατίθεται σε μεγάλης χωρητικότητας ψυγεία μόνο με συντήρηση και σε μοντέλα όρθιων καταψυκτών – επιτρέπει εύκολο άνοιγμα χωρίς μεγάλη προσπάθεια.


image-44

XL Θάλαμος Κατάψυξης (alt tag εικόνας)


image-45

Λαβή εύκολου ανοίγματος (alt tag εικόνας)


image-46

Διανομέας αποθηκευμένου νερού (alt tag εικόνας)


image-47

Συρόμενα ράφια με προστασία για χυμένα φαγητά (alt tag εικόνας)Έξυπνος σχεδιασμός για λειτουργικότητα


Freezer Guard (Προστασία κατάψυξης)

Με την τεχνολογία Freezer Guard η κατάψυξη συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες έως και -15 °C και διατηρεί τα τρόφιμα κατεψυγμένα.

Διαμέρισμα DeepFresh

Το διαμέρισμα DeepFresh διατηρεί τα φρούτα και τα λαχανικά πάνω από δύο φορές περισσότερο χρόνο. Ενώ ελαχιστοποιεί τη διακύμανση της θερμοκρασίας μέσα στο συρτάρι λαχανικών, ταυτόχρονα αποτρέπει την απώλεια υγρασίας.

Art-if-ice

Με την αυτόματη μηχανή πάγου, εσείς χρειάζεται μόνο να γεμίζετε το δοχείο. Το ψυγείο αυτόματα παράγει πάγο για 8 φορές (1,5 κιλό).

Αποθήκη πάγου

Η αποθήκη πάγου, που είναι ενσωματωμένη στα τμήματα καταψύκτη στα μοντέλα συνδυασμού και στους καταψύκτες, προσφέρει χρήσιμο χώρο για την παραγωγή και την αποθήκευση παγοκύβων, και την κατάψυξη μικρών φρούτων.

Περιστρεφόμενο διαμέρισμα λαχανικών με συρόμενο δίσκο

Το περιστρεφόμενο διαμέρισμα λαχανικών προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα που είναι αποθηκευμένα εκεί, ακόμα και αν ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος και δεν μπορεί να ανοίξει πλήρως η πόρτα του ψυγείου. Ο συρόμενος δίσκος παρέχει ασφαλή χώρο αποθήκευσης για ευπαθή είδη όπως μαϊντανός, φράουλες κλπ.

Το "Μεγάλο" διαμέρισμα

Το "Μεγάλο" διαμέρισμα στον όρθιο καταψύκτη σας παρέχει μεγαλύτερο χώρο για την αποθήκευση μεγαλύτερων ειδών. Έχει περίπου 30% περισσότερο χώρο από ένα κανονικό διαμέρισμα.

Γυάλινα ράφια

Τα ράφια από σκληρυμένο γυαλί ασφαλείας είναι:

 • Αρκετά ευέλικτα ώστε να επιτρέπουν τη μέγιστη χρήση του διαθέσιμου χώρου. 
 • Δυνατά, ανθεκτικά και ρυθμιζόμενα. 
 • Προστατεύουν από χυμένο φαγητό και καθαρίζονται εύκολα. 
 • Τα ράφια μπορούν να αφαιρεθούν ακόμα και όταν η γωνία ανοίγματος της πόρτας είναι μόνο 90º, επιτρέποντας τη ρύθμιση και σε πολύ περιορισμένους χώρους. 

 


  Φωτισμός LED

  Σε σύγκριση με τους σχεδιασμούς με συμβατικό φωτισμό, οι σειρές φώτων LED στο πίσω τοίχωμα του θαλάμου συντήρησης παρέχουν πιο αποτελεσματικό και καθαρό φωτισμό του θαλάμου.

  Περιστρεφόμενο κουτί

  Χάρη στον έξυπνα σχεδιασμένο μηχανισμό, αυτό το δοχείο αποθήκευσης βοηθά στην αποτελεσματική χρήση του ελεύθερου χώρου κάτω από το ράφι πόρτας. Το περιστρεφόμενο κουτί είναι ιδανικό για αποθήκευση μικρών ειδών τα οποία μπορεί να χαθούν στο κυρίως θάλαμο. Στο περιστρεφόμενο κουτί μπορείτε να τα βρίσκετε εύκολα.

  IceFall

  Η λειτουργία IceFall επιτρέπει το σερβίρισμα όχι μόνο κρύου νερού, αλλά και πάγου μέσω της πόρτας της κατάψυξης για ψυγειοκαταψύκτες τύπου ντουλάπας. Για 4-πορτα μοντέλα, η μηχανή πάγου που βρίσκεται σε ένα ειδικό σφραγισμένο διαμέρισμα στο τμήμα συντήρησης, επιτρέπει το σερβίρισμα πάγου και κρύου νερού από την πόρτα της συντήρησης.

  TouchLift

  Το σύστημα TouchLift επιτρέπει να ανυψώνεται αυτόματα ώστε να τοποθετείτε τα είδη που είναι ψηλότερα από το διαθέσιμο χώρο στο ράφι του ψυγείου χωρίς καμία προσπάθεια. Απλά πατήστε ένα κουμπί.

  Διαμέρισμα Γαλακτοκομικών

  Χάρη στο διαφανές του κάλυμμα, το πάνω ράφι της πόρτας προσφέρει τον ιδανικό χώρο για τη διατήρηση γαλακτοκομικών προϊόντων και αποτρέπει το στέγνωμά τους.


  image-61

  Fresh Store

  Για ασφαλέστερη και πιο μακρόχρονη αποθήκευση νωπού κρέατος, ψαριών, έτοιμου μαγειρεμένου και κρυωμένου φαγητού κοντά στους 0 ºC.

  Υποδοχή μπουκαλιών

  Η υποδοχή μπουκαλιών που αναρτάται από το πλάι των γυάλινων ραφιών αποτελεί μια λειτουργική λύση σχεδιασμένη για την εκμετάλλευση του αχρησιμοποίητου χώρου ανάμεσα σε δύο ράφια.

  Μίνι μπαρ

  Μπορείτε να φτάσετε ακόμα και μπουκάλια των 2,5 λίτρων χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε την πόρτα, χάρη στο κάλυμμα μίνι μπαρ και τον πρόσθετο χώρο της πόρτας της συντήρησης. Επίσης μπορείτε να σερβίρετε ποτά στο ανοιγμένο κάλυμμα του μίνι μπαρ.  image-65

  Επιχρωμιωμένο ράφι μπουκαλιών

  Το επιχρωμιωμένο ράφι μπουκαλιών μέσα στο θάλαμο παρέχει τον ιδανικό χώρο για αποθήκευση μπουκαλιών, με ταυτόχρονη μεγιστοποίηση του διαθέσιμου χώρου στο ψυγείο.

  Άνοιγμα Soft-Touch (Απαλής αφής)

  Με το ομαλό άνοιγμα απαλής αφής, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μίνι μπαρ χωρίς να ανοίξετε την κύρια πόρτα της συντήρησης, για εύκολη παρασκευή ποτών.

  VarioStore™

  Αποτελεσματική αποθήκευση! Χωρίς να πιάνει περισσότερο χώρο, το VarioStore™ σας επιτρέπει να αυξήσετε το χώρο για νωπά τρόφιμα και ποτά κατά το καλοκαίρι, και κατόπιν να έχετε μεγαλύτερη χωρητικότητα για τα κατεψυγμένα το χειμώνα. Το ψυκτικό σύστημα αλλάζει σε λειτουργία κατάψυξης ή συντήρησης σε μόνο 60 λεπτά. Το μεγάλο εύρος λειτουργίας του ψυκτικού συστήματος του επιτρέπει να προσαρμοστεί από θερμοκρασία συντήρησης σε κατάψυξης και αντίστροφα.