Κοινή χρήση:
Χορηγία της FC Barcelona

Η Beko ανακοινώνει τη νέα καμπάνια«Επίσημος συνεργάτης του παιχνιδιού" με την FC Barcelona

Η Beko ξεκινά την καμπάνια "Επίσημος συνεργάτης του παιχνιδιού" με κινούμενα σχέδια των σούπερ σταρ της ομάδας της FC Barcelona.

Ο Lionel Messi και οι συμπαίκτες του , της ομάδας FC Barcelona ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα μοναδικά, παιχνιδιάρικα κινούμενα σχέδια του εαυτού τους, για πρώτη φορά, καθώς η Beko παρουσίασε τη νέα καμπάνια "Επίσημος συνεργάτης του παιχνιδιού" σε όλο τον κόσμο.

Παγκόσμια αστέρια όπως ο Messi, Luis Suarez, Gerard Piqué, Arda Turan και ο Marc-André ter Stegen συμμετέχουν σε μια νέα ταινία μικρού μήκους από την Beko, Προνομιούχος συνεργάτης της Μπαρτσελόνα, μαζί με τα κινούμενα σχέδια τους. Συνάδελφοι συμπαίκτες τους , όπως ο Neymar Jr., Andrés Iniesta και Ivan Rakitić εμφανίζονται επίσης ως κινούμενα σχέδια σε όλη την καμπάνια.

Καθώς η FC Barcelona προσωποποιεί το πνεύμα του παιχνιδιού και της ελευθερίας, ο Επίσημος συνεργάτης του παιχνιδιού είναι το τέλειο μήνυμα για την Beko να επικοινωνήσει τις αξίες σε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σαν Beko, θέλαμε να βάλουμε ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των πελατών μας και να συμμετάσχουμε μαζί τους στο άθλημα που αγαπούν. Η Beko γνωρίζει ότι καθημερινά υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται λύσεις για την πολυάσχολη και συχνά μη προγραμματισμένη ζωή τους. Ως εκ τούτου, διασφαλίζουμε ότι όλα τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψην τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών μας ώστε να τους δώσουμε περισσότερο χρόνο για παιχνίδι.FC Barcelona και Beko

Η Beko είναι ο επίσημος Προνομιούχος Συνεργάτης FC Barcelona. Η Beko υπέγραψε συμφωνία χορηγίας τεσσάρων ετών κατά την έναρξη της σεζόν ποδοσφαίρου 2014/15 μέχρι το τέλος της σεζόν 2017/18. Πρόκειται για μια παγκόσμια συνεργασία όπου διακρίνεται το λογότυπο της Beko στο μανίκι της φανέλας της ομάδας.

Η χορηγία της Beko για την Μπαρτσελόνα θα ενεργοποιηθεί μέσα από μια νέα καμπάνια που ξεκίνησε το 2016, η οποία τονίζει τις κοινές αξίες του «παιχνιδιού» μεταξύ του συλλόγου της ομάδας και της εταιρίας Βeko. Στην καμπάνια «επίσημος συνεργάτης του παιχνιδιού», θα δείτε παγκοσμίου φήμης παίκτες, συμπεριλαμβανομένων Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar Jr., Andrés Iniesta και Gerard Piqué να εμφανίζονται αυτοπροσώπως και ως παιχνιδιάρικα κινούμενα σχέδια.