Κοινή χρήση:
Στεγνωτήρια
image-0

Τα στεγνωτήρια Beko είναι ο ιδανικός συνεργάτης του πλυντηρίου σας.

Απλά και εύκολα στη λειτουργία τους, τα στεγνωτήρια Beko έχουν όλες τις λειτουργίες για την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν τα πλυντήρια ρούχων Beko και είναι διαθέσιμα με προαιρετικά κιτ στοίβαξης. Είτε βρίσκονται στην κουζίνα είτε σε βοηθητικό δωμάτιο, υπάρχει ένα μοντέλο που να ταιριάζει με το πλυντήριο ρούχων σας.


Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στο σπίτι σας με επιλογή χρωμάτων!

Τα στεγνωτήρια Beko συνδυάζουν έξυπνες λειτουργίες με λειτουργικό και κομψό σχεδιασμό. Αυτά τα προϊόντα ξεχωρίζουν με τις επιλογές χρωμάτων τους, ενώ προσφέρουν πολλές έξυπνες λύσεις για βελτίωση της καθημερινότητάς σας.


Αλλάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού!


image-4

A+++ Ενεργειακή απόδοση

Τα στεγνωτήρια θεωρούνταν πάντα τα πιο ενεργοβόρα προϊόντα μεταξύ όλων των οικιακών συσκευών. Λοιπόν, όχι πια! Η Beko έφερε μια καινούργια προσέγγιση και είχε μεγάλο αντίκτυπο με τη νέα της σειρά στεγνωτηρίων με αντλία θερμότητας. Με προϊόντα που κυμαίνονται από ενεργειακή απόδοση A+ έως A+++, η Beko προσφέρει ένα μεγάλο εύρος οικονομικών λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας. Με αυτή την επιλογή μοντέλων, τώρα είναι εφικτή η επίτευξη ενεργειακής απόδοσης A+++.

Καλύτερα στεγανοποιημένο για υψηλότερη απόδοση.


image-6

Υψηλή απόδοση συμπύκνωσης

Με ειδικά στεγανό σχεδιασμό, επιτυγχάνεται περισσότερη συμπύκνωση και λιγότερη διαφυγή θερμού αέρα. Με αυτή την ειδική τεχνολογία θα ελαχιστοποιηθεί και ο σχηματισμός υγρασίας στο περιβάλλον.

Ευέλικτοι αισθητήρες, στέγνωμα ακριβείας!


image-8

Τεχνολογία (αντλίας θερμότητας) Dry&Save

Το καινοτόμο στεγνωτήριο της Beko είναι ένας συνδυασμός στεγνωτηρίου συμπίεσης και κλιματιστικού.

Ο εξατμιστής στο σύστημα επιτελεί την εργασία του συμπυκνωτή, ξηραίνοντας τον κορεσμένο αέρα.

Ο συμπυκνωτής θερμαίνει τον αέρα ο οποίος με τη σειρά του στεγνώνει τα ρούχα.

Το κλειστό σύστημα είναι ενεργειακά αποδοτικό για το στέγνωμα των ρούχων και συμπυκνώνει το νερό απομακρύνοντάς το από τα ρούχα.

Με αυτό το ενεργειακά αποδοτικό σύστημα εναλλαγής θερμότητας, η θερμοκρασία αέρα μέσα στο τύμπανο είναι σημαντικά μικρότερη σε σύγκριση με συμβατικά στεγνωτήρια και, το πιο σημαντικό, καταναλώνεται ελάχιστη ενέργεια. 


Ευέλικτοι αισθητήρες, στέγνωμα ακριβείας!


image-10

FlexySense / Αυτόματο στέγνωμα με τη βοήθεια αισθητήρων

Τα ελεγχόμενα μέσω αισθητήρων στεγνωτήρια Beko προσφέρουν ευκολία χρήσης με προηγμένους αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας. Οι αισθητήρες FlexySense αναλαμβάνουν για σας τον υπολογισμό του χρόνου στεγνώματος επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το επιθυμητό επίπεδο στεγνώματος.

Το στεγνωτήριο σταματά αυτόματα όταν ανιχνεύσει ότι έχει επιτευχθεί το επιθυμητό επίπεδο στεγνώματος.

Ο αισθητήρας υγρασίας επίσης διασφαλίζει ότι τα ρούχα στεγνώνουν ομοιόμορφα. Επιπλέον, ο αισθητήρας FlexySense ξεχωρίζει από την ανώτερη ποιότητά του σε σύγκριση με άλλους αισθητήρες.


Έξυπνες λύσεις για Φροντίδα των Ρούχων
Για εξοικονόμηση χρόνου


image-13

Πρόγραμμα Καθημερινά

Η Beko γνωρίζει ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και τη σπουδαιότητα των γρήγορων αποτελεσμάτων όταν βιάζεστε. Κάνουμε το καλύτερο για να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά και φιλικά προς το χρήστη προϊόντα. Σαν αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας, η Beko έχει αναπτύξει το πρόγραμμα Καθημερινά που στεγνώνει 4 κιλά ρούχων σε μόλις 1 ώρα. Χρησιμοποιώντας το σε συνδυασμό με ένα πλυντήριο ρούχων Beko με πρόγραμμα Καθημερινά, μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας σε λιγότερο από 2 ώρες.

image-14

Εξπρές 35’

Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να στεγνώσετε 2 κιλά ρούχων (8 πουκάμισα) σε μόλις 35 λεπτά. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί να αποδίδει την ταχύτητα που χρειάζεστε σε τέτοιες περιπτώσεις ανάγκης και με το πρόγραμμα Εξπρές Πολύ σύντομο 14 λεπτών της Beko, που είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα πλυντήρια ρούχων Beko, τα ρούχα σας μπορούν να είναι έτοιμα σε περίπου 49 λεπτά.

image-15

Πρόγραμμα Ανάμικτα

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί να στεγνώνει συνθετικά και βαμβακερά υφάσματα μαζί σε ένα φορτίο, καταργώντας την ανάγκη διαχωρισμού των ρούχων σε διαφορετικά φορτία ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος. Επομένως αυτό το νέο πρόγραμμα σε στεγνωτήρια Beko σας επιτρέπει να συνεχίσετε χωρίς διακοπές το στέγνωμα του ρούχων που έχουν πλυθεί στο πρόγραμμα Ανάμικτα του πλυντηρίου ρούχων.

image-16

Φρεσκάρισμα

Το πρόγραμμα Φρεσκάρισμα σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες οσμές στα ρούχα σας με μια απαλή κίνηση του τυμπάνου και εξασφαλίζει ότι τα ρούχα σας φρεσκάρονται χωρίς να χρειάζεται να πλυθούν.


Για Εντατική φροντίδα


image-18

BabyProtect (Προστασία μωρού)

Με αυτό το πρόγραμμα, η Beko σας επιτρέπει να στεγνώνετε τα ρούχα του μικρού σας θησαυρού στη σωστή θερμοκρασία, με προσεκτικό έλεγχο των εσωτερικών συνθηκών, χάρη στους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας.

image-19

Ειδική φροντίδα για Ευπαθή ρούχα

Τα ελεγχόμενα μέσω αισθητήρων στεγνωτήρια Beko διαθέτουν ένα πρόγραμμα ειδικής φροντίδας για τα ευπαθή ρούχα σας, διασφαλίζοντας ότι θα στεγνώσουν απαλά σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.

image-20

Φρεσκάρισμα Μάλλινων

Αυτό το πρόγραμμα δίνει πάλι στα μάλλινα τον όγκο τους κάνοντας πιο αφράτες τις ίνες στα ρούχα.

image-21

Πρόγραμμα Σχάρα στεγνώματος

Με αυτό το ειδικό πρόγραμμα, η Beko σας απαλλάσσει από το φόβο σας να προκαλέσετε ζημιά στα ευπαθή ρούχα σας. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να στεγνώνει είδη που δεν είναι κατάλληλα για ελεύθερη περιστροφή μέσα στο τύμπανο και συνιστάται για αθλητικά παπούτσια, μάλλινα και λούτρινα παιχνίδια, επειδή η σχάρα δεν περιστρέφεται.


image-22

Για Καθημερινές ανάγκες


image-24

Πρόγραμμα Αθλητικά

Η Beko φροντίζει αυτούς που φροντίζουν τον εαυτό τους. Αυτό το πρόγραμμα στεγνώνει τα ρούχα σε βέλτιστο επίπεδο υγρασίας που είναι τέλεια προσαρμοσμένο στα αθλητικά ρούχα.

image-25

Πρόγραμμα Τζιν

Τα πιο παχιά υφάσματα είναι δύσκολο να στεγνώσουν σε κανονικούς κύκλους στεγνώματος - ειδικά κατά μήκος των ραφών όπου το ύφασμα έχει το μεγαλύτερο πάχος. Ως λύση, η Beko ανέπτυξε ένα ειδικό πρόγραμμα "Τζιν" για υφάσματα μεγαλύτερου πάχους, ιδανικό για στέγνωμα των ραφών ρούχων όπως τα τζιν και τα φλις. Αυτό το πρόγραμμα απλά παρέχει τέλειο και ομοιογενές στέγνωμα για τα ρούχα σας.

image-25

Πρόγραμμα Πουκάμισα

Το στέγνωμα των πουκάμισων σε κανονικό κύκλο στεγνώματος μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα πουκάμισα και να προκαλέσει απώλεια της φωτεινότητας των λευκών με το πέρασμα του χρόνου. Το πρόγραμμα Πουκάμισα στα στεγνωτήρια της Beko έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει λύσεις για αυτά τα προβλήματα, με ένα απαλό πρόγραμμα που στεγνώνει πουκάμισα σε χαμηλές θερμοκρασίες και ελαχιστοποιεί τυχόν ζημιά στα λευκά. Το πρόγραμμα διασφαλίζει ότι τα πουκάμισά σας διαρκούν πολύ περισσότερο από ότι συνήθως.


Διαχείριση χρόνου και Ευκολία χρήσης


Οθόνη LCD

Η οθόνη LCD στα στεγνωτήρια Beko σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως:

  • Δοχείο νερού πλήρες 
  • Υπολειπόμενος χρόνος
  • Χρονική καθυστέρηση 
  • Καθαρισμός συμπυκνωτή
  • Πόρτα ανοιχτή 
  • Κλείδωμα προστασίας ενεργό 
  • Παρακολούθηση προγράμματος 
  • Ρύθμιση βαθμού στεγνώματος

Με τα απλά και εύχρηστα κουμπιά πλοήγησής της, μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα το επίπεδο στεγνώματος, να ενεργοποιείτε τις λειτουργίες βομβητή και λιγότερου τσαλακώματος, και να ρυθμίσετε την ώρα που θέλετε να ξεκινήσει η συσκευή σας.

 


Μεγάλη πόρτα

Το μεγάλο άνοιγμα πόρτας 40x32 εκ. στα στεγνωτήρια Beko επιτρέπει εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση ακόμα και των πιο ογκωδών ρούχων, περιλαμβανομένων μπουρνουζιών και σεντονιών.


image-29

Ρυθμιζόμενη ένδειξη τέλους προγράμματος

Ένας βομβητής υποδεικνύει το τέλος του κύκλου ώστε να μπορέσετε να αφαιρέσετε τα ρούχα σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ήχου του βομβητή ή να τον απενεργοποιήσετε, όπως επιθυμείτε.

Εσωτερικός φωτισμός τυμπάνου

Ο εσωτερικός φωτισμός τυμπάνου που προσφέρει η Beko σας επιτρέπει να δείτε όλο το εσωτερικό του για ευκολία φόρτωσης και εκφόρτωσης.

image-31

Εξοικονόμηση χώρου


image-33

Χωρητικότητα στεγνώματος 9 κιλών σε κανονικές διαστάσεις

Το στεγνωτήριο 9 κιλών της Beko είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες, επειδή καταργεί την ανάγκη να μοιράζετε τα μεγάλα φορτία λόγω περιορισμών χώρου. Χάρη στο πρόγραμμα Καθημερινά σε συνδυασμό με ένα πλυντήριο ρούχων Beko με πρόγραμμα Καθημερινά, μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας σε λιγότερο από 2 ώρες, κάτι ιδανικό για πολυάσχολα άτομα.

Γενικής χρήσης κιτ στοίβαξης

Το κιτ στοίβαξης της Beko είναι μια έξυπνη λύση εξοικονόμησης χώρου. Με επιφάνεια κάτοψης 60 εκ. μπορείτε να στοιβάξετε ένα πλυντήριο ρούχων Beko βάθους 60 εκ. και ένα στεγνωτήριο Beko 60 εκ. Χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό του, μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για να στοιβάξετε ακόμα και ένα στεγνωτήριο Beko βάθους 60 εκ. πάνω σε ένα πλυντήριο ρούχων 45 εκ.

Τέλειο ζευγάρι

Οι έξυπνες λύσεις από τη Beko σας βοηθούν να διατηρήσετε την ομοιομορφία στο μπάνιο σας. Με τους πίνακες ελέγχου LCD που διαθέτουν και το κομψό σχεδιασμό του πλυντηρίου ρούχων Beko και του στεγνωτηρίου Beko θα είναι το τέλειο ζευγάρι στο μπάνιο σας.


Ευκολία χρήσης και Ασφάλεια


Ευκολία χρήσης και Ασφάλεια

Τα στεγνωτήρια Beko διαθέτουν φίλτρα φιλικά προς το χρήστη που είναι εύκολα στην πρόσβαση και στον καθαρισμό, εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετική απόδοση στεγνώματος.

Μονάδα συμπυκνωτή εύκολη στην πρόσβαση για τον καθαρισμό

Η τελευταία μονάδα συμπυκνωτή της Beko είναι η ευκολότερη στην πρόσβαση και την αφαίρεση για σκοπό καθαρισμού, ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.


image-39

Αυτόματη λειτουργία Λιγότερο τσαλάκωμα

Στα στεγνωτήρια Beko, η λειτουργία Λιγότερο τσαλάκωμα ακολουθεί αυτόματα τον κύκλο στεγνώματος. Αυτή η λειτουργία παρέχει έτοιμα για χρήση ρούχα, αφού η απαλή δράση του τυμπάνου διαχωρίζει τα ρούχα και εξασφαλίζει ότι παραμένουν ατσαλάκωτα.

Αντίστροφη δράση τυμπάνου

Όλα τα στεγνωτήρια Beko λειτουργούν με αντίστροφη δράση τυμπάνου, η οποία παρέχει ομοιογενές στέγνωμα και εμποδίζει το τσαλάκωμα των ρούχων σας.

Μεγαλύτερο τύμπανο και πτερύγιο

Η τελευταία σειρά στεγνωτηρίων της Beko έχει μεγαλύτερα τύμπανα σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα, σχεδιασμένα για μεγαλύτερα φορτία έως 9 κιλών ρούχων και ωστόσο ακόμα εφαρμόζουν στο κανονικό βάθος - και επίσης μπορούν να στοιβαχτούν πάνω σε κατάλληλα πλυντήρια ρούχων Beko. Ο σχεδιασμός του πτερυγίου του τυμπάνου ελαχιστοποιεί το μπέρδεμα των ρούχων βοηθώντας σας να επιτύχετε την ελαχιστοποίηση του τσαλακώματος.


image-42

Ασφάλεια


image-44

Κλείδωμα προστασίας

Η επιλογή Κλείδωμα προστασίας μπορεί να ενεργοποιηθεί για να μην αφήνει τα μικρά δαχτυλάκια να πειράζουν τα κουμπιά της συσκευής. Ενεργοποιώντας την επιλογή Κλείδωμα προστασίας, εμποδίζετε οποιαδήποτε αλλαγή στο επιλεγμένο πρόγραμμα.

Αξεσουάρ


image-46

Σχάρα στεγνώματος

Η σχάρα στεγνώματος είναι σχεδιασμένη για το στέγνωμα υφασμάτων και ευπαθών ρούχων που δεν πρέπει να περιστρέφονται μέσα στο πλυντήριο, όπως μάλλινα ρούχα, αθλητικά παπούτσια, μαλακά παιχνίδια και άλλα. Εφαρμόζει εύκολα μέσα στο στεγνωτήριο για να παρέχει γρήγορο και απαλό στέγνωμα.

Καινοτόμα λύση Dry&Save (αντλίας θερμότητας) για ελαχιστοποιημένη κατανάλωση!


image-48