Κοινή χρήση:
Πλυντήρια ρούχων
image-1
Η σειρά πλυντηρίων ρούχων της Beko ξεχωρίζει για το λειτουργικό της σχεδιασμό και τις έξυπνες λειτουργίες της, αφού έχει σχεδιαστεί να ανταποκρίνεται σε πολλαπλές απαιτήσεις ενώ ταιριάζει τέλεια σε οποιοδήποτε σπίτι και χώρο.

Οικογένεια χρωμάτων Beko


image-4

Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στο σπίτι σας με επιλογή χρωμάτων!

Τα πλυντήρια Beko συνδυάζουν έξυπνες λειτουργίες και λειτουργικούς σχεδιασμούς. Αυτά τα προϊόντα ξεχωρίζουν με τις πολλές επιλογές χρωμάτων τους ενώ προσφέρουν πολλές έξυπνες λύσεις για βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

Συμμετέχετε σε ένα πράσινο μέλλον!


image-7

A+++ Ενεργειακή απόδοση

Η ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων ποτέ δεν ήταν πιο σημαντική από τώρα. Τα Πλυντήρια Ρούχων Beko προστατεύουν το περιβάλλον με ειδική έμφαση στη συνεχή Έρευνα και Ανάπτυξη για τη δημιουργία βιώσιμου μέλλοντος. Η Beko με το περιβαλλοντικό της όραμα παρουσιάζει πλυντήρια πιάτων που εξοικονομούν 50% περισσότερο από την ενεργειακή κλάση Α+++.

Καθαρίζει περισσότερο, καταναλώνει λιγότερο!


image-9

Τεχνολογία AquaFusion™

Τα έξυπνα πλυντήρια ρούχων Beko σας βοηθούν να εξοικονομήσετε απορρυπαντικό, καθώς και ενέργεια και νερό. Στα συνηθισμένα πλυντήρια, χωρίς σύστημα εξοικονόμησης απορρυπαντικού, σημαντική ποσότητα απορρυπαντικού χάνεται στον κύκλο πλυσίματος χωρίς να χρησιμοποιείται. Η ειδικά ανεπτυγμένη Τεχνολογία AquaFusion™ στα πλυντήρια ρούχων Beko σας βοηθά να αξιοποιείτε στα μέγιστα ενέργεια, νερό και απορρυπαντικό, ταυτόχρονα.

Για την αποτροπή απώλειας απορρυπαντικού, η Τεχνολογία AquaFusion™ κλείνει την έξοδο του κάδου ως τον κύκλο ξεβγάλματος και το αξιοποιεί τέλεια. Το αποτέλεσμα είναι, πέραν του αποτελεσματικού καθαρισμού και των αισθητά καθαρότερων ρούχων, η Τεχνολογία AquaFusion™ να εξοικονομεί 10% απορρυπαντικό σε κάθε πλύση. 


Αντιαλλεργικός καθαρισμός εγκεκριμένος από την Allergy UK!


image-11

Τεχνολογία Aquawave™

Χάρη στο νέο σχεδιασμό τυμπάνου, πτερυγίων και πόρτας, η Τεχνολογία Aquawave™ των πλυντηρίων ρούχων Beko προσφέρει απαλές αλλά συγχρόνως αποτελεσματικές συνθήκες πλυσίματος για όλα τα ρούχα, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους.

Η εμπνευσμένη από τη φύση Τεχνολογία Aquawave™ των πλυντηρίων ρούχων της Beko προσομοιώνει την κίνηση των κυμάτων και προστατεύει τα ρούχα σας από φθορά. Όλος ο εσωτερικός σχεδιασμός του πλυντηρίου αναπαράγει την απαλή αλλά και αποτελεσματική κίνηση των κυμάτων.

Η ειδικά σχεδιασμένη διαμόρφωση του τυμπάνου μεταφέρει τα ρούχα σαν ένα κύμα μακριά από το τύμπανο. Έτσι τα ρούχα περιστρέφονται απαλά μέσα στο τύμπανο. Τα πτερύγια κυματοειδούς μορφής επίσης συνεισφέρουν στην απαλή φροντίδα των ρούχων σας. Τέλος, η καμπύλη στο γυαλί της πόρτας προσφέρει μεγαλύτερη δράση ανάμιξης βοηθώντας τα ρούχα να κινούνται πιο εύκολα. Έτσι μειώνεται η ανάγκη για ενέργεια.


Αντιαλλεργικός καθαρισμός εγκεκριμένος από την Allergy UK!


image-13

BabyProtect+TM (Προστασία μωρού+)

Είναι γνωστό ότι 12% όλων των μωρών είναι αλλεργικά. Το ειδικά ανεπτυγμένο αντιαλλεργικό πρόγραμμα BabyProtect+ έχει στόχο να παρέχει αντιαλλεργικά ρούχα για το ευαίσθητο δέρμα σας και για το μωρό σας. Μπορείτε να έχετε τα πιο υγιεινά αποτελέσματα καθαρισμού με τη βοήθεια πρόσθετων κινήσεων του τυμπάνου και ακριβούς ελέγχου της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία διατηρείται συνεχώς σε ορισμένο επίπεδο σε όλο τον κύκλο πλυσίματος.

Ένας πρόσθετος κύκλος ξεβγάλματος προσφέρει τέλεια αποτελέσματα ξεβγάλματος, πράγμα πολύ σημαντικό για σας και το μωρό σας. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με βάσει αλλεργιογόνα που απαντώνται στην καθημερινή ζωή, δηλαδή ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα από σκύλους και γάτες, γύρη, ζωντανά ζωύφια, βακτηρίδια και μύκητες. Επιπλέον, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να αφαιρεί και τρίχες κάθε είδους. 99,9% υγιεινό και αντιαλλεργικό πρόγραμμα BabyProtect+ δοκιμασμένο από την Allergy UK. Ιδανικό για μωρά που υποφέρουν από αλλεργία. 


Λύσεις Τεχνολογίας για Φροντίδα των Ρούχων

Λιγότερος θόρυβος, περισσότερη άνεση!

image-15

Silent Tech

Αισθανθείτε την ανωτερότητα του σχεδιασμού και την άνεση της ησυχίας με την τεχνολογία Silent Tech της Beko. Ο ειδικά ανεπτυγμένος σχεδιασμός πλευρικού τοιχώματος στο σύστημα Silent Tech μειώνει τους κραδασμούς. Μαζί με ειδικό πρόγραμμα, μοτέρ και πρόσθετη μόνωση, η εξαιρετικά αθόρυβη τεχνολογία πλυσίματος μπορεί να είναι η επόμενη επιλογή σας.

Τα πλυντήρια ρούχων Beko θα φέρουν την ηρεμία στο σπίτι σας με 65 dbA επίπεδο θορύβου λειτουργίας, που σημαίνει ότι είναι σχεδόν 7 φορές* πιο αθόρυβα από τα συνηθισμένα πλυντήρια.

*Αυτή η σύγκριση γίνεται σύμφωνα με το πλυντήριο ρούχων Beko WMD78120.


image-16

Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου ρούχων σας


Τεχνολογία Μοτέρ χωρίς ψήκτρες

Η σειρά πλυντηρίων ρούχων 8 κιλών της Beko διαθέτει τεχνολογία μοτέρ χωρίς ψήκτρες.
Το μοτέρ χωρίς ψήκτρες προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:
• Εκτεταμένη διάρκεια ζωής μοτέρ
• Αυξημένη αναλογία μηχανικής δράσης
• Καλύτερα χαρακτηριστικά ροπής και ταχύτητας
• Μοναδική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ανίχνευση μη ισορροπημένου φορτίου

Διάρκεια ζωής εκτεταμένη έως 100 φορές


image-20

Hi-tech Heater

Η αντίσταση θέρμανσης είναι βασικό μέρος ενός πλυντηρίου ρούχων. Η νέα αντίσταση θέρμανσης της Beko περιλαμβάνει μια προηγμένης τεχνολογίας μεταλλική επικάλυψη νικελίου με αποτέλεσμα 50% λιγότερη τραχύτητα της επιφάνειας, τέλεια προστασία από διάβρωση και μειωμένη κατά 40% συσσώρευση αλάτων. Το σύστημα θέρμανσης Hi-tech Heater έχει διάρκεια ζωής έως 100 φορές μεγαλύτερη από μιας συνηθισμένης αντίστασης θέρμανσης.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ απίθανο να αντιμετωπίσετε βλάβη της αντίστασης θέρμανσης στη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου ρούχων σας.

Η συσσώρευση 40% λιγότερων αλάτων πάνω στην αντίσταση σημαίνει και την αποτροπή απώλειας ενέργειας και χρόνου από τη δημιουργία μεγάλου πάχους στρώσης των αλάτων. Η καλή λειτουργία της αντίστασης σημαίνει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, αφού το 75% της κατανάλωσης ενέργειας γενικά αφορά τη διαδικασία θέρμανσης.


image-21

Πρόγραμμα Aqua 40’40°

Το πρόγραμμα Aqua 40’40° είναι ένα γρήγορο και αποτελεσματικό πρόγραμμα πλυσίματος για να πλένετε απαλά τα ελαφρά λερωμένα βαμβακερά ρούχα στους 40°C σε μόλις 40 λεπτά.

image-23

Φροντίδα ειδών μόδας

Σχεδιασμένο για ευπαθή και μοδάτα είδη ρουχισμού από υλικά όπως βισκόζη και ρεγιόν. Αυτό το πρόγραμμα διαθέτει πολύ απαλή ανάδευση ώστε να μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα σας με εμπιστοσύνη χωρίς να ανησυχείτε μήπως υποστούν ζημιά.

image-24

BabyProtect (Προστασία μωρού)

Σε αυτό το πρόγραμμα ο συνδυασμός κύκλων εντατικού πλυσίματος και ξεβγάλματος διασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για ρούχα που χρειάζονται ειδική φροντίδα, όπως ρούχα μωρών ή ρούχα για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητο δέρμα.

image-25

Φροντίδα σκούρων

Είναι ώρα να πάψετε να ανησυχείτε για τα σκούρα χρώματα στο πλυντήριό σας. Η Beko έχει ένα ειδικό πρόγραμμα για σκούρα συνθετικά ή βαμβακερά ρούχα, που είναι κατάλληλο για σκούρα ρούχα ή χρωματιστά ρούχα που μπορούν να ξεβάψουν. Το πρόγραμμα πλένει σε χαμηλές θερμοκρασίες και σε χαμηλή ταχύτητα στυψίματος με αργές μηχανικές κινήσεις, ενώ προσλαμβάνει περισσότερο νερό στον κύκλο ξεβγάλματος. Το πρόγραμμα Φροντίδα σκούρων πλένει μισό φορτίο στους 30-40 ºC. Για σκούρα συνιστάται υγρό απορρυπαντικό ή σαμπουάν για μάλλινα.

image-26

Πλύση στο χέρι

Σας επιτρέπει να πλύνετε με ασφάλεια ευπαθή υφάσματα που πλένονται στο χέρι όπως μεταξωτά και κασμίρ. Παράγει ιδιαίτερα απαλή δράση πλυσίματος, ώστε να ελαχιστοποιείται η ανάδευση για να αποτραπεί η συρρίκνωση.

Το πρόγραμμα επίσης χρησιμοποιεί λιγότερο νερό, αποτρέποντας έτσι την υπερβολική απορρόφησή του από τις ίνες του υφάσματος. Αυτό μπορεί συχνά να ξεχειλώσει ή να παραμορφώσει τα ρούχα.


image-27

Πρόγραμμα Μάλλινα

Το πρόγραμμα Μάλλινα πλένει ευπαθή μάλλινα είδη ακόμα πιο απαλά από ότι μπορείτε να τα πλύνετε στο χέρι. Αυτός ο ειδικός κύκλος πλυσίματος με τον έξυπνο έλεγχό του θα διασφαλίσει ότι τα μάλλινα ρούχα πλένονται χωρίς ζημιά. Επιπλέον, με τη ρύθμιση της βέλτιστης στάθμης νερού, οι ίνες δεν θα απορροφήσουν πολύ νερό και έτσι δεν θα παραμορφωθούν ή ξεχειλώσουν.

image-28

Πρόγραμμα Πάπλωμα

Τα ακάρεα σκόνης λατρεύουν να αναπτύσσονται στα κρεβάτια, ζώντας σε στρώματα, μαξιλάρια και παπλώματα. Το μέσο κρεβάτι μπορεί εύκολα να φιλοξενεί πάνω από 10.000 ακάρεα σκόνης, που αποθέτουν συνολικά πάνω από δύο εκατομμύρια περιττώματα - κύρια αιτία άσθματος και αλλεργιών.* Οι αλλεργίες γίνονται από τα κυριότερα προβλήματα υγείας στα νοικοκυριά. Για το λόγο αυτόν, τα πλυντήρια ρούχων 8 και 9 κιλών της Beko διαθέτουν ειδικό πρόγραμμα που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Το πρόγραμμα αφαιρεί ακάρεα σκόνης εισχωρώντας στο εσωτερικό μέσα από τα κλινοσκεπάσματα. Το πολύ μεγάλο τύμπανο χωρητικότητας 8 και 9 κιλών και το ειδικό πρόγραμμα πλυσίματος θα πλύνει αποτελεσματικά και πλήρως ακόμα και ένα υπέρδιπλο πάπλωμα.

*Πηγή: Αναφορά British Allergy Foundation


image-29

Πρόγραμμα Αυτοκαθαρισμός

Αυτός ο ειδικός κύκλος παρέχει καλύτερη υγιεινή του πλυντηρίου θερμαίνοντας το νερό στους 70 ºC. Στο πρόγραμμα Αυτοκαθαρισμός, το τύμπανο και ο κάδος καθαρίζονται όπως χρειάζεται, αυτόματα. Αυτό το ειδικό πρόγραμμα καθαρίζει τον κάδο όταν είναι κενός για να διασφαλίσει ότι δεν συσσωρεύονται κατάλοιπα στον κάδο μετά το πλύσιμο.


image-30

Για εξοικονόμηση χρόνου


image-32

Καθημερινά Εξπρές

Στη Beko γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος σας και κάνουμε το καλύτερο για να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά προϊόντα. Το πρόγραμμα καθημερινά Εξπρές έχει σχεδιαστεί για να πλένει γρήγορα τα ελαφρά λερωμένα, χωρίς λεκέδες βαμβακερά ρούχα, ειδικά είδη που έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, όπως μπουρνούζια, παπλωματοθήκες, αθλητικά, καθημερινά ρούχα κλπ. Το πλήρες φορτίο μπορεί να πλυθεί στους 30 ºC σε μόλις 39 λεπτά. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει και πλύσιμο σε όλες τις θερμοκρασίες 0-90 ºC

image-33

Εξπρές Πολύ σύντομο

Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για ρούχα ελαφρά λερωμένα, χωρίς λεκέδες και σε μικρές ποσότητες, όπως κάλτσες, πετσέτες, σεντόνια και φανελάκια που χρησιμοποιήθηκαν μόνο μία φορά. Το Εξπρές Πολύ σύντομο πλένει ένα φορτίο 2 κιλών στους 0-30 ºC σε μόλις 14 λεπτά.

image-34

Πρόγραμμα Φρεσκάρισμα

Αυτό το πολύ γρήγορο πρόγραμμα 17 λεπτών είναι χρήσιμο για ρούχα που δεν είναι λερωμένα, αλλά απλά χρειάζονται φρεσκάρισμα ή την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών.

image-35

Πρόγραμμα Μίνι 30

Αυτό το ειδικό πρόγραμμα σχεδιάστηκε για ελαφρά λερωμένα ρούχα που χρειάζονται φρεσκάρισμα. Μετά από μια μέρα στη δουλειά ή μια βραδινή έξοδο, μπορείτε να αναζωογονήσετε και να αρωματίσετε τα ρούχα σας σε μόλις 30 λεπτά στους 30 ºC, εξοικονομώντας έτσι πολύ χρόνο και ενέργεια.


Για καθημερινές ανάγκες


image-37

Ανάμικτα 40

Σχεδιασμένο να πλένει μαζί συνθετικά και βαμβακερά ρούχα, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να πλύνει το ανάμικτο φορτίο σε έναν κύκλο πλυσίματος

image-38

Πρόγραμμα Πουκάμισα

Η Beko ανέπτυξε ένα ειδικό πρόγραμμα για να φροντίζει να διατηρούνται περισσότερο τα πουκάμισά μας. Αυτό το ειδικό πρόγραμμα έχει λιγότερες μηχανικές κινήσεις και η θερμοκρασία ρυθμίζεται σε μέγιστη τιμή 40 ºC για να διασφαλιστεί ότι ελαχιστοποιείται η ζημιά στα πουκάμισα και ότι ζουν πολύ περισσότερο από ότι συνήθως.

image-39

Πρόγραμμα Αθλητικά

Η Beko ανέπτυξε το πρόγραμμα Αθλητικά για τους φίλους των αθλημάτων και της προπόνησης. Το πρόγραμμα πλένει στους 40 °C, και συνιστάται ιδιαίτερα για ελαφρά λερωμένα ανάμικτα (συνθετικά / βαμβακερά) ρούχα γυμναστικής.

image-40

Πρόγραμμα Eco Clean 20 ºC

Οικολογικό πρόγραμμα που εξοικονομεί έως 80% σε σχέση με το πρόγραμμα Βαμβακερά 40 ºC. Το εξαιρετικά αποδοτικό πρόγραμμα, πλένει το πολύ 3,5 κιλά ελαφρά λερωμένων ρούχων με χρήση κατάλληλων απορρυπαντικών που αποδίδουν καλά στους 20 ºC για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.


image-41

Άλλες Επιλογές


image-43

Πρόπλυση

Η Beko προσφέρει μια μεγάλη σειρά προγραμμάτων για κάθε ανάγκη. Για πολύ λερωμένα ρούχα, η επιλογή Πρόπλυση της Beko χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα προγράμματα πλύσης, για πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα.

image-44

Εξπρές

Με την επιλογή Εξπρές, ο χρόνος πλυσίματος μπορεί να μειωθεί κατά 30% έως 50% ανάλογα με το πρόγραμμα και τον τύπο υφάσματος. Αυτή η επιλογή έχει εφαρμογή σε όλα τα προγράμματα Βαμβακερών και Συνθετικών.

image-45

Πρόσθετο ξέβγαλμα

Κάποια ρούχα χρειάζονται περισσότερη φροντίδα. Το Πρόσθετο ξέβγαλμα προβλέφτηκε για ρούχα που χρειάζονται ειδική προσοχή, π.χ. μωρουδιακά ή ρούχα ατόμων αλλεργικών στα απορρυπαντικά. Η λειτουργία αυτή προστατεύει τα ευαίσθητα δέρματα απομακρύνοντας τα κατάλοιπα απορρυπαντικού.

image-46

Εύκολο σιδέρωμα

Ο κύκλος στυψίματος διαιρείται σε φάσεις και κινήσεις τυμπάνου που επιτρέπουν στα ρούχα να παραμένουν χαλαρά μέσα στο τύμπανο. Αυτή η ειδική δράσει προστατεύει τα ρούχα από το τσαλάκωμα και διευκολύνει και συντομεύει το σιδέρωμα.


Για τους ζωόφιλους


image-47

Οθόνη LCD

Η οθόνη LCD στα πλυντήρια ρούχων Beko σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το πρόγραμμα πλύσης, όπως:

 • Επιλεγμένη θερμοκρασία 
 • Επιλεγμένη ταχύτητα στυψίματος 
 • Επιλεγμένες πρόσθετες λειτουργίες 
 • Τρέχουσα φάση κύκλου (π.χ. πρόπλυση, κύρια πλύση, ξέβγαλμα, μαλακτικό ή στύψιμο) 
 • Αν είναι ενεργό το κλείδωμα προστασίας 
 • Υπολειπόμενος χρόνος πλυσίματος 
 • Ρύθμιση οικονομίας, για να ξέρετε αν η επιλογή σας εξοικονομεί ενέργεια. Με τα απλά και εύχρηστα κουμπιά πλοήγησης, μπορείτε να εξατομικεύσετε εύκολα τα πρόγραμμα πλυσίματος ρυθμίζοντας θερμοκρασία και στροφές στυψίματος, και επίσης καθυστερημένη έναρξη του προγράμματος έως 24 ώρες με μικρά βήματα έως και 30 λεπτών. 

 


  image-48

  Λειτουργία Αφαίρεση τριχών κατοικίδιων

  Η Beko ανέπτυξε μια έξυπνη λύση για τους ζωόφιλους με λειτουργία που αφαιρεί τις τρίχες των κατοικίδιων από τα ρούχα στον κύκλο πλυσίματος. Όταν επιλεγεί η λειτουργία, το πλυντήριο προσθέτει στον κανονικό κύκλο φάσεις πρόπλυσης και πρόσθετων ξεβγαλμάτων.

  Με την έξυπνη λύση της Beko, οι τρίχες των κατοικίδιων αφαιρούνται αποτελεσματικά από τα ρούχα και έτσι δίνεται λύση σε ένα από τα κύρια προβλήματα των ζωόφιλων.


  image-52

  Πολύ μεγάλη πόρτα

  Επιλεγμένα πλυντήρια ρούχων Beko διαθέτουν πολύ μεγάλη πόρτα φόρτωσης των 34 εκ. Ακόμα και τα πιο ογκώδη είδη - παπλώματα, σεντόνια, μπουρνούζια - μπορούν να φορτωθούν εύκολα από την πολύ μεγάλη πόρτα.

  image-53

  Διαμέρισμα Υγρού απορρυπαντικού

  Αυτό το ειδικό διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί για χρήση εναλλακτικού απορρυπαντικού, είναι συμβατό με υγρά και συμπυκνωμένα υγρά απορρυπαντικά και επιτρέπει τη χρήση τους με την επιλογή καθυστέρησης έναρξης.


  Χωρητικότητα


  Μέγιστη χωρητικότητα στον ελάχιστο χώρο

  Η Beko ανέπτυξε έναν αριθμό μοντέλων για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, δίνοντας λύση σε προβλήματα χώρου και κατανάλωσης ενέργειας. Πολλά νοικοκυριά, ενώ διαθέτουν περιορισμένο χώρο, χρειάζονται πλυντήρια μεγάλης χωρητικότητας για παπλώματα και μεγάλα φορτία ρούχων. Σαν λύση, η Beko ανέπτυξε μια σειρά πλυντηρίων ρούχων που προσφέρουν μέγιστη χωρητικότητα στον ελάχιστο χώρο. Στη σειρά πλυντηρίων ρούχων Beko, πλυντήριο με βάθος μόλις 45 εκ. μπορεί να πλύνει φορτίο 6 κιλών ρούχων. Πλυντήριο βάθους 50 εκ. μπορεί να πλύνει φορτίο 7 κιλών. Πλυντήριο βάθους 54 εκ. μπορεί να πλύνει φορτίο 8 κιλών και πλυντήριο κανονικού βάθους 60 εκ. μπορεί να πλύνει 9 κιλά ρούχων.

  image-56

  Χωρητικότητα πλυσίματος 9 κιλά στις κανονικές διαστάσεις

  Χάρη στο μεγάλο τύμπανο πλάτους 48 εκ., πλένετε 4 διπλά σετ κλινοσκεπασμάτων ή 12 πετσέτες σε έναν κύκλο. Επομένως είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες που πλένουν συχνά μεγάλα φορτία και ογκώδη είδη. Επιπλέον, έχει ένα εξαιρετικά δημοφιλές πρόγραμμα Καθημερινά Εξπρές που πλένει 9 κιλά φορτίου σε μόλις 39 λεπτά. Τελικά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας.

  image-57

  Απόδοση & Ασφάλεια


  Ηλεκτρονικός έλεγχος Ανισοκατανομής φορτίου

  Το σύστημα αυτό εξασφαλίζει ότι τα ρούχα κατανέμονται ομοιόμορφα μέσα στο τύμπανο, για εξάλειψη κραδασμών και θορύβου λόγω ανισοκατανομής και για απόλυτη σταθερότητα κατά το στύψιμο. Σε περίπτωση ανισοκατανεμημένων φορτίων, το πλυντήριο ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα στυψίματος για βέλτιστη απόδοση στυψίματος.

  Αυτόματη επανεκκίνηση

  Η Beko ανέπτυξε ειδική λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης για να μπορεί το πρόγραμμα να συνεχίζει σε ασφαλείς συνθήκες μετά από διακοπές ρεύματος, κάτι που διευκολύνει σε περιοχές με προβληματικό δίκτυο ρεύματος.


  image-61

  Κλείδωμα προστασίας

  Η επιλογή Κλείδωμα προστασίας μπορεί να ενεργοποιηθεί για να μην αφήνει τα μικρά δαχτυλάκια να πειράζουν τα κουμπιά. Επιλέγοντας το Κλείδωμα προστασίας, εμποδίζετε οποιαδήποτε αλλαγή στο επιλεγμένο πρόγραμμα.

  Ασφάλεια έναντι υπερχείλισης

  Ο αισθητήρας στάθμης νερού μετρά όποια απόκλιση από τη σωστή στάθμη μέσα στο τύμπανο και ξεκινά αυτόματα αποστράγγιση σε περίπτωση υπέρβασης.

  Πλυντήριο-Στεγνωτήριο


  Τεχνολογία Direct Air (Απευθείας αέρα)

  Μοναδική οικονομία ενέργειας και νερού για την κλάση του.
  Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Beko με τεχνολογία Direct Air παρέχουν απόδοση στεγνώματος κλάσης A χωρίς κατανάλωση νερού. Τα κανονικά στεγνωτήρια χρησιμοποιούν νερό για τη συμπύκνωση του ατμού μέσα στη μονάδα. Αυτό προκαλεί απώλεια θερμότητας και ενέργειας και ταυτόχρονα χρήση μεγάλης ποσότητας νερού σε κάθε κύκλο.

  Η τεχνολογία Direct Air εμποδίζει την αναποτελεσματική χρήση της ενέργειας λαμβάνοντας τον αέρα απευθείας μέσω του μπροστινού πλαισίου πάνω από το συμπυκνωτή. Έτσι ο αέρας θερμαίνεται αυτόματα ενώ αναρροφάται. Επομένως δεν χρειάζεται κατανάλωση νερού κατά τη συμπύκνωση.


  Wash&Wear™

  Πλένετε τα ρούχα και τα φοράτε σε λιγότερο από μία ώρα.
  Καμία ανησυχία αν βιάζεστε για ένα ραντεβού ή για ξαφνική επιχειρηματική συνάντηση, μπορείτε να έχετε τα αγαπημένα σας ρούχα γρήγορα ωραία και καθαρά. Η τεχνολογία AquaDry™ της Beko ετοιμάζει τα ρούχα σας για φόρεμα σε λιγότερο από μία ώρα.* Το AquaDry™ συνδυάζει πλύσιμο 14 λεπτών** και στέγνωμα σε 40 στην ίδια συσκευή. Έτσι εξοικονομείτε πολύ χρόνο, ενέργεια και νερό ταυτόχρονα.

  Το άπλωμα των ρούχων σας τα κάνει να ξεθωριάζουν εύκολα και να σκληραίνουν, λόγω της έκθεσης στον ήλιο και στον άνεμο. Χάρη στα πλυντήρια-στεγνωτήρια Beko με τεχνολογία AquaDry™, τα ρούχα σας διατηρούν το χρώμα και τη φρεσκάδα τους περισσότερο. Επιπλέον, εξοικονομείτε χώρο με χρήση μιας μόνο συσκευής για πλύσιμο και στέγνωμα.

  *Με έγκριση VDE για πλύσιμο και στέγνωμα σε μία ώρα.
  **Με έγκριση LGA για αποτελέσματα πλυσίματος 14 λεπτών.


  image-68

  AquaDry με BabyProtect+™


  image-70

  Αντιαλλεργικό πλύσιμο και στέγνωμα σε μια μόνο συσκευή.

  Τα ωραία και καθαρά ρούχα, ακόμα και φρεσκοπλυμένα, δεν σημαίνει ότι απαλλάχτηκαν από αλλεργιογόνα. Οι κανονικοί κύκλοι πλυσίματος και στεγνώματος συνήθως δεν αφαιρούν τα αλλεργιογόνα που μας επηρεάζουν καθημερινά. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Beko συνδυάζουν αποτελέσματα πλυσίματος και στεγνώματος, προσφέροντας αντιαλλεργικό καθαρισμό. Το Beko AquaDry με Τεχνολογία BabyProtect+™ παρέχει αντιαλλεργικό καθαρισμό, ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε με τα οικιακά ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνες ουσίες από σκύλο ή γάτα, γύρη, ζωύφια, βακτηρίδια ή μύκητες.

  Με στόχο να παρέχει τα καλύτερα αντιαλλεργικά ρούχα για το ευαίσθητο δέρμα εσάς και του μωρού σας, η Beko πέτυχε τα πιο υγιεινά αποτελέσματα με τη βοήθεια πρόσθετων κινήσεων του τυμπάνου και ακριβούς ελέγχου της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία διατηρείται συνεχώς σε ορισμένο επίπεδο σε όλο τον κύκλο πλυσίματος και στεγνώματος. Τέλος, πρόσθετος κύκλος ξεβγάλματος και αντιαλλεργικό φιλτράρισμα στο στεγνωτήριο συμπληρώνουν τα αντιαλλεργικά αποτελέσματα των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων Beko. 99,9% υγιεινά και αντιαλλεργικά αποτελέσματα με το πρόγραμμα AquaDry με BabyProtect+™ που έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από την Allergy UK.