Κοινή χρήση:
Λόγος για αλλαγή
Όπου και να ξεκινούν οι ιστορίες της επιτυχίας μας, όλες ανεξαιρέτως αρχίζουν με τη φιλοδοξία μας να συνεχίζουμε να αλλάζουμε προς το καλύτερο. Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτή τη φιλοδοξία μας: Οι άνθρωποι. Αυτοί έδωσαν και δίνουν μορφή στο όραμά μας, ορίζουν την πορεία μας και μας βοηθούν να φθάσουμε στους στόχους μας.

image-3

Οι κορυφαίοι 100 κάτοχοι ευρεσιτεχνιών στον κόσμο


Έμπνευση από την έξυπνη γενιά

Πιστεύουμε ότι η συνεισφορά του κάθε ξεχωριστού ανθρώπου συμβάλλει στην αλλαγή του κόσμου προς το καλύτερο. Αυτός είναι ο λόγος που η έξυπνη γενιά είναι η μεγαλύτερη πηγή για την έμπνευσή μας. Εμπνεόμαστε από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και τρόπο ζωής των ανθρώπων και μοχθούμε για να ανταποκριθούμε στη ζήτηση που προκύπτει με τις καλύτερες και πιο ωφέλιμες λύσεις.

image-5

Η μάρκα που μιλά τη γλώσσα των ανθρώπων


Η ιστορία της Beko

Η Beko ξεκίνησε το 1955 – με ένα μόνο πλυντήριο. Και με ένα στόχο: Να προσφέρει έξυπνα προϊόντα σε όλους. Σήμερα είμαστε η δεύτερη μεγαλύτερη μάρκα στον τομέα των λευκών συσκευών στην Ευρώπη. Από την πρώτη μας μέρα το 1955 μια βασική αρχή καθοδηγούσε τη Beko: Αλλαγή προς το καλύτερο. Συνεπώς, η ιστορία της Beko υπήρξε μια ιστορία με συνεχή, θετική αλλαγή. Και αυτή η βαθιά επιθυμία για καινοτομία – προς όφελος των πελατών μας και του περιβάλλοντος – ήδη μας έχει εκτοξεύσει πολύ ψηλά


image-7

Η δεύτερη μεγαλύτερη μάρκα στον τομέα των λευκών συσκευών στην Ευρώπη


image-9

image-10

image-11


Αλλάξαμε το λογότυπό μας για να αντανακλά την "αλλαγή προς το καλύτερο".


image-13