Κοινή χρήση:
Εντοιχιζόμενοι απορροφητήρες
image-0

Απορροφητήρες κουζίνας

Οι απορροφητήρες κουζίνας της Beko προσφέρουν ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από οσμές και λίπη, αφήνοντας την κουζίνα σας καθαρή και φρέσκια.

Με δυναμικότητα εξαερισμού έως και 755 m3/ώρα, επιλεγμένοι απορροφητήρες Beko έχουν αρκετή δύναμη να ανανεώνουν τον αέρα κάθε δύο λεπτά σε μια μέση κουζίνα.*

* Υπολογίστηκε για κουζίνα μεγέθους 10 m2.

 


Carbon Filters

Carbon filters for re-circulation come in very handy without the need of a chimney connection.

Φωτισμός αλογόνου

Ο φωτισμός αλογόνου της εστίας παρέχει πολύ καλή ορατότητα κατά το μαγείρεμα.

Φίλτρο κασέτας αλουμινίου

Τα φίλτρα κασέτας αλουμινίου απορροφούν οποιαδήποτε ίχνη λίπους και οσμής στον αέρα. Τα φίλτρα μπορούν να πλένονται και καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Εύκολα στη χρήση

Μια εύκολη στη χρήση μονάδα χειρισμού τύπου αφής εμφανίζει το ρυθμισμένο επίπεδο ισχύος.

Μια αυτόματη λειτουργία φρεσκαρίσματος του αέρα ενεργοποιεί το μοτέρ αυτόματα για 10 λεπτά κάθε ώρα στην πιο μικρή ταχύτητα, παρέχοντας έτσι μια συνεχή ροή κυκλοφορίας φρέσκου αέρα στην κουζίνα. Ο απορροφητήρας κουζίνας λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χαμηλό θόρυβο, και μπορεί να απομακρύνει και τις οσμές από τα τσιγάρα. Όταν ενεργοποιείται, η χρονικά ελεγχόμενη λειτουργία εντατικής αναρρόφησης αυξάνει την ισχύ αναρρόφησης στο μέγιστο επίπεδο. Μετά από 10 λεπτά, το επίπεδο αναρρόφησης επιστρέφει αυτόματα στην τρίτη βαθμίδα. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για απομάκρυνση του ατμού και έντονων οσμών από την κουζίνα σας και έχει δημιουργηθεί ειδικά για χρήση κατά το τηγάνισμα ή το ψήσιμο στη σχάρα.


Απλά πατήστε ένα κουμπί

Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να προγραμματίσετε τον απορροφητήρα σας να απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από 15 λεπτά, ενώ εσείς θα λείπετε.

Ο απορροφητήρας κουζίνας απομακρύνει όλα τα ίχνη οσμών μετά από μια περίοδο εντατικού μαγειρέματος. Η ένδειξη κορεσμένου φίλτρου παρέχει μια οπτική προειδοποίηση αναβοσβήνοντας όταν είναι ώρα για τον καθαρισμό των φίλτρων κασέτας ή για την αντικατάσταση των φίλτρων άνθρακα.