Κοινή χρήση:
Εντοιχιζόμενες Εστίες
image-0

Ευελιξία στην Επαγωγική τεχνολογία από τη Beko

Μην περιορίζεστε με τα συνηθισμένα μαγειρικά σκεύη. Μαγειρέψτε με όποιο μέγεθος και αριθμό σκευών θέλετε. Τώρα έχετε την ελευθερία να τοποθετήσετε τηγάνια, κατσαρόλες ή μεγάλα μαγειρικά σκεύη πάνω στις ευέλικτες επαγωγικές εστίες της Beko. Χάρη σε αυτή τη διευρυμένη επιφάνεια μαγειρέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη ποικιλία σκευών, από πολύ μικρά έως πολύ μεγάλα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι εστίες IndyFlex+™ και IndyFlex όχι μόνο προσφέρουν ευελιξία, αλλά συνεισφέρουν και στην ενεργειακή απόδοση, με το να θερμαίνουν μόνο τα σκεύη και όχι ολόκληρη τη ζώνη μαγειρέματος.

image-3

Εστίες IndyFlex+™ της Beko

Οι νέας τεχνολογίας εστίες IndyFlex+™ της Beko σας δίνουν την ευελιξία να χρησιμοποιείτε περισσότερο χώρο στη διευρυμένη ευέλικτη επιφάνεια μαγειρέματος. 8 ανεξάρτητα μεταξύ τους πηνία ελέγχονται από μια εξελιγμένης τεχνολογίας οθόνη για την ευέλικτη υποδιαίρεση και τον έλεγχο καθενός ξεχωριστά ή μπορείτε να τις συνδέσετε για έλεγχο όπως και μια ενιαία ζώνη.

image-4

Touch & slide Control για εστίες Beko

Οι εστίες Touch & Slide Control της Beko διαθέτουν 19 διαφορετικά επίπεδα για κάθε ζώνη μαγειρέματος χωριστά με το σύστημα Touch & Slide Control* που σας επιτρέπει να κάνετε τις ρυθμίσεις θέρμανσης σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ο χρονοδιακόπτης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα χρόνο μαγειρέματος για κάθε ζώνη μαγειρέματος ξεχωριστά. Επιπλέον, όταν τελειώσει ο χρόνος μαγειρέματος, η εστία θα απενεργοποιήσει αυτόματα τη ζώνη και ένα βομβητής θα σηματοδοτήσει το τέλος του μαγειρέματος.

* Η λειτουργία Touch & Slide Control είναι διαθέσιμη με επιλεγμένες υαλοκεραμικές και επαγωγικές εστίες.Stop & Go

Η λειτουργία Stop & Go σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε όλες τις ζώνες ενώ λειτουργούν και μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε πάλι με ένα από άγγιγμα, με τις προηγούμενες ρυθμίσεις τους.

Αν χρειαστεί να φύγετε επειγόντως από το σπίτι ή αν σας χρειάζεται το μωρό σας ή περάσει να σας δει ένας παλιός φίλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Stop & Go απενεργοποιώντας όλες τις ζώνες μαγειρέματος και όταν επιστρέψετε στην κουζίνα μπορείτε να συνεχίσετε το μαγείρεμα με τις ίδιες ρυθμισμένες λειτουργίες.


Λειτουργία Μνήμης

Η λειτουργία Μνήμης σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τη θερμοκρασία μαγειρέματος για όλες τις ζώνες μαγειρέματος. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να απομνημονεύσετε τον αποθηκευμένο χρόνο μαγειρέματος των αγαπημένων σας φαγητών για να απολαμβάνετε πάντα τα γεύματά σας με την ίδια γεύση.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Για να διασφαλίζουν την ασφάλειά σας, οι εστίες Touch & Slide Control της Beko είναι εξοπλισμένες με χαρακτηριστικά ασφαλείας.

• Όταν η ζώνη μαγειρέματος δεν είναι αρκετά κρύα για να την αγγίξετε με ασφάλεια, οι ενδείξεις υπολειπόμενης θερμότητας σας προειδοποιούν οπτικά με ένα σύμβολο "H" στην οθόνη.

• Το σύστημα κατά της υπερχείλισης απενεργοποιεί αυτόματα την τροφοδοσία ρεύματος, σε περίπτωση που υγρό βράσει και χυθεί πάνω στον πίνακα ελέγχου.

• Αν η ζώνη μαγειρέματος παραμείνει αναμμένη για μεγάλη χρονική περίοδο, η εστία θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.


Λειτουργία Θέρμανσης

Η λειτουργία θέρμανσης σας επιτρέπει να διατηρείτε το φαγητό ζεστό με ένα απλό άγγιγμα.

Wipe Guard

Η λειτουργία Wipe Guard σας επιτρέπει να κλειδώσετε τις ρυθμίσεις ελέγχου όταν κατά το μαγείρεμα χρειαστεί να σκουπίσετε φαγητό που έχει χυθεί πάνω στην εστία. Με ένα απλό άγγιγμα, οι ρυθμίσεις κλειδώνουν για 20 δευτερόλεπτα, αν πατηθεί σύντομα το κλείδωμα πλήκτρων.


image-11

Τεχνολογία Επαγωγικού μαγειρέματος


image-13

Ασφάλεια, απόδοση και καθαριότητα

Αυτή είναι η πιο σύγχρονη και πιο αποδοτική τεχνολογία μαγειρέματος. Οι επαγωγικές εστίες καίνε μόνον όταν υπάρχει σκεύος πάνω στην υαλοκεραμική επιφάνειας, ενώ το υπόλοιπο μέρος τους μόλις και θερμαίνεται.

Μέσα στην επαγωγική εστία υπάρχει ένα πηνίο που δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο. Όταν το σκεύος τοποθετηθεί πάνω στην επαγωγική ζώνη μαγειρέματος, αυτό το μαγνητικό πεδίο μεταφέρει θερμότητα απευθείας πάνω στο σκεύος μαγειρέματος. Δεν υπάρχει φλόγα ή πυρωμένη, καυτή επιφάνεια. Το μόνο αποτέλεσμα είναι μια ταχύτατη αύξηση της θερμοκρασίας του φαγητού, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια. Αυτή η μέθοδος θέρμανσης εξασφαλίζει ελάχιστη απώλεια ενέργειας και μέγιστη ταχύτητα.


image-14

Ασφαλές μαγείρεμα

Οι επαγωγικές εστίες Beko είναι κατασκευασμένες με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας πους σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε με ευκολία. Δεν υπάρχουν γυμνές φλόγες και μόνο το σκεύος θερμαίνεται όταν μαγειρεύετε. Αν δεν υπάρχει επαφή με κάποιο σκεύος ή αν έχει παραμείνει ένα σκεύος πάνω στην κουζίνα για ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα, η θέρμανση διακόπτεται αυτόματα. Η λειτουργία έξυπνου ελέγχου της θερμοκρασίας θα περιορίσει την τιμή της στους 300 °C. Σε περίπτωση που κάποιο υγρό χυθεί πάνω στον πίνακα ελέγχου, η κουζίνα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Η λειτουργία ασφαλείας για μικρά αντικείμενα, διασφαλίζει ότι η εστία δεν θα ενεργοποιηθεί από οποιοδήποτε ξένο αντικείμενο - όπως ένα κουταλάκι - που μπορεί να έχει πέσει κατά λάθος πάνω στην εστία.

image-15

Γρήγορος & Εύκολος καθαρισμός

Επειδή δεν θερμαίνεται η υαλοκεραμική επιφάνεια, το φαγητό που χύνεται δεν θα καίγεται πάνω στην εστία, πράγμα που διευκολύνει τον καθαρισμό.

image-16

Αποδοτικό & Γρήγορο μαγείρεμα

Η θερμότητα που παράγεται γρήγορα από τις επαγωγικές εστίες κατανέμεται ομοιόμορφα και με σταθερό τρόπο στο σκεύος σας. Σε σύγκριση με τις κανονικές κουζίνες, οι επαγωγικές εστίες με ενίσχυση ισχύος μπορούννα μειώσουν το χρόνο έως και κατά 56% και την κατανάλωση ενέργειας κατά 43%.


Υαλοκεραμικές εστίες: Ευαίσθητος έλεγχος αφής


image-18

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Για την απόλυτη ασφάλεια, οι υαλοκεραμικές εστίες με χειριστήριο αφής διαθέτουν έναν αριθμό προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας:

• Οι ενδείξεις υπολειπόμενης θερμότητας είναι εύκολα ορατές. Υποδεικνύουν ότι η επιφάνεια σε μια μεμονωμένη ζώνη δεν έχει ακόμα κρυώσει αρκετά ώστε να είναι ασφαλές να την αγγίξετε. Οι ενδείξεις σβήνουν όταν η θερμοκρασία της επιφάνειας έχει πέσει κάτω από 60 °C.

• Το ηλεκτρονικό κλείδωμα προστασίας μπορεί να ενεργοποιηθεί για να κλειδώνει τις λειτουργίες της εστίας σας, εμποδίζοντας τα μικρά δαχτυλάκια να την ενεργοποιήσουν κατά λάθος.

• Η μονάδα ελέγχου που μπορεί να ανιχνεύσει την υπερχείλιση υγρού, απενεργοποιεί αυτόματα την εστία όταν χυθεί νερό ή φαγητό πάνω στην περιοχή του συστήματος ελέγχου αφής.

• Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης ενεργοποιείται όταν οι ζώνες μαγειρέματος είναι ενεργοποιημένες για μεγάλο χρονικό διάστημα.me.


image-19

Επιλέγοντας Ευελιξία

Οι κεραμικές εστίες Beko είναι εξοπλισμένες με ευέλικτες ζώνες μαγειρέματος που προσφέρουν την επιλογή μεταξύ μονής, διπλή, τριπλής ή εκτεταμένης περιοχής λειτουργίας, ανάλογα με το μέγεθος του σκεύους σας. Αυτό σημαίνει ότι είτε χρησιμοποιείτε μικρό, είτε μεγάλο σκεύος, χρησιμοποιείτε μόνο την ποσότητα θερμότητας που χρειάζεστε. Επιπλέον, η ζώνη θέρμανσης σε επιλεγμένα μοντέλα διατηρεί το φαγητό ζεστό, εύγευστο και έτοιμο να σερβιριστεί χωρίς το κίνδυνο να καεί.

Ευκολία Καθαρισμού
Η λεία αλλά και ανθεκτική σε χαραγές γυάλινη επιφάνεια, όχι μόνο βελτιώνει την αισθητική της κουζίνας σας, αλλά καθαρίζεται και εξαιρετικά εύκολα.image-20

19 διαφορετικά επίπεδα μαγειρέματος

Οι εστίες με σύστημα ελέγχου Touch & Slide διαθέτουν 19 διαφορετικά επίπεδα μαγειρέματος για κάθε ζώνη μαγειρέματος και η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί μεμονωμένα για κάθε ζώνη, με το άγγιγμα ενός δακτύλου. Το ρυθμισμένο επίπεδο μαγειρέματος για κάθε ζώνη εμφανίζεται με ψηφιακή μέθοδο στην περιοχή ελέγχου. Η επιφάνεια μαγειρέματος πάνω στην εστία μεγιστοποιείται χάρη στην κεντρική μπροστινή θέση της περιοχής ελέγχου μέσω αφής. Οι κεραμικές εστίες Beko κάνουν το μαγείρεμα μια απολαυστική εμπειρία, με τα προηγμένα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν: χρονοδιακόπτη και βομβητή, που σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε διαφορετική διάρκεια μαγειρέματος για κάθε ζώνη.

Αφού τελειώσει ο χρόνος μαγειρέματος, ενεργοποιείται ο ήχος ειδοποίησης του βομβητή. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ηχητική ειδοποίηση αγγίζοντας οποιοδήποτε πλήκτρο στον πίνακα ελέγχου. Μια λειτουργία Ενισχυμένης θέρμανσης σας επιτρέπει να προγραμματίσετε κάθε ζώνη μαγειρέματος να ξεκινά τη λειτουργία της στη μέγιστη ισχύ. Όταν το φαγητό πάρει βράση, η ισχύς συνεχίσει στο ρυθμισμένο επίπεδο έως ότου μαγειρευτεί πλήρως το φαγητό.image-21

Έξυπνα προγράμματα για Πιάτα


Εστίες αερίου

Ο υψηλής ισχύος καυστήρας των 5 kW μαγειρεύει τα φαγητά ταχύτατα, χωρίς απώλεια της θρεπτικής τους αξίας. Η θερμότητα κατανέμεται πιο ομοιόμορφα στο κάτω μέρος του σκεύους, με αποτέλεσμα εξαιρετική απόδοση μαγειρέματος σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Χυτοσιδηρά στηρίγματα σκευών

Τα χυτοσιδηρά στηρίγματα σκευών βελτιώνουν τη στιλιστική και επαγγελματική εμφάνιση της εστίας σας, ενώ παρέχουν και μέγιστη σταθερότητα, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε κατσαρόλες και τηγάνια οποιουδήποτε μεγέθους, χωρίς τον κίνδυνο να πέσουν ή να γλιστρήσουν.

Ασφάλεια

Αν η φλόγα σβήσει κατά λάθος από τον άνεμο ή από υπερχείλιση υγρού, η διάταξη ανίχνευσης σβησίματος φλόγας διακόπτει αυτόματα την παροχή αερίου, για την αποτροπή διαρροής αερίου.

Εύκολη λειτουργία κλειδώματος για ασφάλεια

Η λειτουργία Εύκολο κλείδωμα αυξάνει την ασφάλεια με τη δυνατότητα ταυτόχρονου κλειδώματος όλων των καυστήρων. Ταυτόχρονα αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κλείδωμα προστασίας.

Απλό άναμμα

Το σύστημα ηλεκτρονικής ανάφλεξης που είναι ενσωματωμένο στα κουμπιά, επιτρέπει το εύκολο και απλό άναμμα των καυστήρων αερίου.


image-28
image-29

Εστίες Domino

Η σειρά Domino σας προσφέρει το πιο απολαυστικό παζλ: Επιλέξτε τον πιο λειτουργικό συνδυασμό ανάμεσα σε όλες τις κομψά σχεδιασμένες επιλογές. Απολαύστε την ελευθερία της επιλογής και κάνετε την κουζίνα σας να λάμπει με το γούστο σας.