Κοινή χρήση:
Βραβεύσεις

Στις εκατοντάδες προηγούμενες βραβεύσεις προσθέσαμε νέα βραβεία από τα πιο σημαντικά ιδρύματα και διαγωνισμούς του κόσμου για το 2010.

image-1
Ένα μοντέλο τετράπορτου ψυγείου και δύο μοντέλα πλυντηρίων ρούχων Beko επιλέχθηκαν ως  "Η Καλύτερη Αγορά" από το περιοδικό Which?.

image-2
Η Beko έλαβε 6 Βραβεία "Plus X" στις κατηγορίες τεχνολογίας και σχεδιασμού με ψυγείο, εντοιχιζόμενο φούρνο, συρτάρι θέρμανσης, πλυντήριο ρούχων και δύο μοντέλα πλυντηρίου πιάτων.

image-3
"Good Design" award to Beko LED TV


image-4
Ο πρώτος κατασκευαστής οικιακών συσκευών που έλαβε "Πλατινένιο Πιστοποιητικό" για "Ενεργειακή Απόδοση σε Πράσινα Εργοστάσια" για 4 από τις εγκαταστάσεις παραγωγής του και "Χρυσό Πιστοποιητικό" για άλλες 4 από τις εγκαταστάσεις παραγωγής του

image-5

Φιναλίστ στην κατηγορία Διοίκηση της "βραβείων περιβάλλοντος της ΕΕ " που δίνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή


image-6
Ο πρώτος κατασκευαστής οικιακών συσκευών που έλαβε το Βραβείο "TPM Special" μετά το Βραβείο "Excellence" (Αριστείας) για το εργοστάσιο ψυκτικών μονάδων του Eskişehir από το Ιαπωνικό Ινστιτούτο Συντήρησης Εργοστασίων.


image-7
Η Plimsoll Porfolio Analysis ανακήρυξε τη Beko Plc ως την “The Best Durable Company” (Η καλύτερη εταιρεία διαρκών αγαθών) και “The Fastest Growing Company” (Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία) στον τομέα της στο Ην. Βασίλειο.

image-8
βραβεία από Euronics και Currys ( DSG ) στο Ηνωμένο Βασίλειο.